Concurs: Bucharest Urban Birding cu Strongbow

Dragii mei, vă povesteam că publicarea articolului cu păsările din oraş nu a rămas fără urmări. Echipa globală de comunicare de la Strongbow m-a contactat şi cumva, povestea mea cu zburătoarele din oraş a fost inclusă în strategia lor de a arăta consumatorilor fel si fel de căi de a apropia oamenii de natură, lucru ce m-a bucurat nespus.

13537523_1198048163571749_3169471150354334120_n
[O mierlă uriaşă de 4 metri înălţime străjuieşte una din intrările spre Centrul Vechi din Piaţa Roma]

Prezenta diverselor specii de pasari din oras rezonează destul de bine cu noul Strongbow de fructe roşii (capşune). Probabil ştiţi că sunt mai multe specii de păsări care vara schimbă dieta, trecând treptat de la insecte la fructe. Este cazul mierlelor, graurilor, sturzilor şi altor păsări care consumă fructe în sezonul estival şi nu numai.

zz foto 11 DSC03314 crop_2048x1365
[Un graur (Sturnus vulgaris) cu cireaşă in cioc, o imagine obişnuită chiar şi pentru zonele intens locuite, in perioada de vară]

Dar ce mai tura vura, le puteţi vedea şi voi în acţiune, cu puţin ghidaj specializat. Şi de aici ideea concursului „Strongbow® Urban by Nature Spot”:

Vino în Piața Roma din Centrul Vechi, dă check-in la Urban by Nature spot și poți participa la un tur al Bucureștiului așa cum nu l-ai mai văzut niciodată: Bucharest Urban Birding, eu fiind coordonatorul acestui tur ghidat, unde alături de mine şi un alt specialist în birding urban, Cristian Mihai, puteţi vedea câteva zeci de specii de păsări şi veţi auzi poveşti despre păsările din habitate antropice.

Concursul se incheie pe 10 iulie, iar turul ghidat are loc sambata, 23 iulie, in Bucuresti.

Bucharest Urban Birding este un eveniment organizat de Strongbow pentru a ne reconecta la natura din oraş.
Detalii aici.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu