Cursuri de publicitate online, editie speciala in iulie 2014

Dragii mei, tot aud intrebari de la cunoscuti: te-ai lasat de online? Te apuci de filmat pentru National Geographic? Nu chiar, si nu chiar. Inca mai profesez, ca sa zic asa, iar o parte din cursurile de marketing online pe care le fac nu sunt vizibile, ele fiind tinute la sediul clientului. Cursurile inchise nu trebuie promovate, ba unii clienti chiar nu vor sa fie inclusi in portofoliul meu public de pe site, din motive cunoscute doar de ei, decizie pe care o respect. Asta in vreme ce altii spun lucruri de bine despre curs. Totusi, din cand in cand mai fac si cursuri deschise (unde poate participa oricine), iar pentru urmatoarea editie am si preturi speciale.

Cursul de publicitate online de saptamana viitoare are tot 12 module, asa cum v-am obisnuit, doar ca este o editie speciala pentru ca am deja foarte multi oameni din agentiile de publicitate/media/PR/digitale inscrisi. Sunt bineveniti si clienti directi, furnizori sau proprietari de afaceri online (e-commerce si alte start-up-uri), pentru ca acest curs este in acelasi timp o “monstruoasa” ocazie de networking, dovada fiind ultimele editii, cand in pauze se discutatu chestii mai de finete decat histogramele mele folosite in modelele de optimizare a campaniilor online.

Cursul din aceasta luna va avea loc saptamana viitoare, miercuri si joi, 16-17 iulie. Inscrierile se pot face direct pe site-ul dedicat. Reducerile speciale pentru agentiile care participa la editia din iulie ajung pana la 50% (oferta supusa unor termeni si conditii).
De asemenea, ofer reduceri speciale si pentru candidatii de la Bursa HR care mi-au trimis deja un cv (valabil pentru cv-urile trimise in ultimul an).

Mai multe detalii, inclusiv despre tematica acestei editii din iulie, gasiti aici.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu