Expeditia #goodyear4x4 continua. Acum aveti si un ghid util pentru escapadele in afara asfaltului

Campania #goodyear4x4 s-a desfasurat de la sfarsitul lui martie pana la inceput de decembrie 2014. Iata ca am acum pentru voi prilej de concurs si de aducere aminte a celor 10 expeditii desfasurate in cadrul campaniei „Goodyear 4×4 Experience powered by Tiriac Auto

goodyear_09-02-2015_v3 - final

Ce vedeti mai sus este de fapt coperta unui mic ghid 4×4 pe car el-am redactat in iarna, pe indelete, dupa finalul campaniei. Acest ghid a facut parte in acest inceput de sezon estival din mecanismul campaniei Goodyear pentru anvelopele de vara. Promotia prevedea ca la orice set de 4 anvelope Goodyear cumparate (modelele pentru autoturisme cu tractiune pe toate rotile) sa primeasca automat si acest ghid.

Lucrarea este de fapt, pe langa o evocare succinta a expeditiilor noastre, un util ghid pentru cei ce au o masina de teren si mai ies de pe asflat prin concedii, minivacante, iesiri mai lungi sau chiar expeditii prin Romania.

Lucrarea este ilustrata integral cu fotografii realizate de fotografii si bloggerii-fotografi care ne-au insotit in expeditiile de anul trecut, plus cateva ale mele.

In care veti gasi notiuni de tehnica offroad, tehnici de recuperare in caz de accident sau impotmoliri de toate soiurile, notiuni de prim ajutor, traseele amanuntite pe care am merg soi, alte sugestii de trasee in zonele vizitate de noi, trasee de traversare a Carpatilor, harti ale traseelor si, bonus, o harta mare a Romaniei cu toate traseele noastre evidentiate cu rosu ca sa va faceti planuri si idei pentru viitoarele escapade in teren ale cititorului.

Tot pentru cititorii mei am doua vesti. Vestea rea este ca in acest an nu vom mai avea expeditii Goodyear4x4 Experience, dar cea buna este ca probabil in 2016 vom veni cu un nou format al expeditiilor. Stati pe aproape.

Cum promotia s-a incheiat, imi face o deosebita placere sa dau cititorilor mei fideli cinci ghiduri, prin tragere la sorti. Acest concurs are loc prin amabilitatea echipei de marketing Goodyear Romania (multumim Raluca, Andreea, Daniel!). Asadar: cine doreste sa intre in posesia unui album trebuie sa scrie pe Facebook despre acest ghid. Poate folosi coperta de aici (o puteti descarca printr-un simplu click dreapta) si este musai sa dea link spre pagina promotiei, unde veti gasi si detalii despre expeditiile Goodyear4x4Experience powered by Tiriac Auto.

Pentru a fi eligibili pentru concurs trebuie sa spuneti ce profile au avut masinile cu care am mers in expeditiile Goodyear4x4 Experience, atat pentru expeditiile din vara cat si pentru cele din iarna. Apoi mentionati aici intr-un comentariu postarea voastra de pe Facebook, sa o vad si eu. Concursul se incheie luni la pranz (ora 12.00). Daca nu sunt cinci castigatori eligibili premiile se reporteaza pentru un concurs viitor.

Succes!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. Daniel Nicusor said,

    10 iunie 2015 @ 7:20 pm

    Cine sunt castigatorii?

  2. Ovidiu said,

    22 mai 2017 @ 10:26 pm

    Va rog, daca se poate, exista posibilitatea sa cumpar un astfel de ghid de undeva? Multumesc anticipat! Ovidiu

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu