Live blogging – blogger wanted

Imi puteti recomanda bloggeri care fac live blogging? Vreau sa chem un blogger sa faca live blogging de la urmatorul meu curs de publicitate online (care va avea loc in 6-7 aprilie, in Bucuresti). Cu aceasta ocazie va anunt ca in mai voi face o editie a cursului si in Cluj (ca nu am mai facut de anul trecut) si ca in iunie vreau sa mai fac doua editii locale, in Timisoara, respectiv Iasi.

Asa ca vreau de la voi:

– recomandari de bloggeri care fac live blogging (accept si autorecomandari). Ca idee pentru aceasta editie voi avea si un concurs cu premiu o invitatie, iar bloggerul va alege castigatorul.

Favoriti pana acum:
Titus Capilnean
Elena Ciric
Auras Mihai Geambasu

– sa imi spuneti daca stiti pe cineva interesat sa faca aceste cursuri in Cluj, Iasi, Timisoara (orice ajutor de propovaduire a acestui anunt va fi rasplatita cu varf si indesat, dupa caz si dupa chipul si asemanarea voastra).

Multumiri anticipate!

[Later edit] Astept propuneri de mecanisme pentru acordarea invitatiei, dchiar daca nu sunteti blogger, ci doar cititor al blogului meu.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

13 Comments »

 1. Marius Sescu said,

  17 martie 2011 @ 4:42 pm

  Pe Iasi te pot ajuta eu, depinde ce ai nevoie.

 2. Ihearlights said,

  17 martie 2011 @ 4:43 pm

  As vrea sa ma autorecomand. Este un subiect care ma pasioneaza, si sunt sigur ca m-as descurca.

 3. Bogdan Anghelina said,

  17 martie 2011 @ 4:44 pm

  Cred că sunt prea minor și faptul că nu am mai făcut live blogging în cadrul unui eveniment mă scoate din start de pe listă însă vreau să vă felicit pentru inițiativă, am trimis și eu link-ul pe Twitter.

 4. Marius said,

  17 martie 2011 @ 7:56 pm

  Din ce urmaresc eu, recomand pe Emil Dragota.

 5. Barbu M said,

  18 martie 2011 @ 1:26 am

  Mecanism:
  1) Criteriu de acceptare: live blogging de la minim trei evenimente; nu în zile diferite (sau oratori diferiţi) la acelaşi eveniment, şi aş zice şi nu toate de la acelaşi eveniment dar în ediţii diferite.
  2) Ochişorul pe ce scrie (dacă punctează bine) şi cum scrie (să mai aibă şi un dram de farmec, nu doar glumiţe ieftine şi/sau date seci). Nu de alta, da’ mă cam… execrez :p pe chestii gen bandă derulantă de la iRealitateaTV; quality trumps quantity.

 6. Barbu M said,

  18 martie 2011 @ 1:28 am

  P.S.: dacă ar fi să rămână ceva mai durabil, aş pune accentul pe diferenţa între live blogging şi tweeting în serie. La cel din urmă ai quick hit, ş’apoi… mormânt.

 7. Doru Panaitescu said,

  18 martie 2011 @ 9:39 am

  multumesc pentru recomandari si autorecomandari. Da, live blogging si mai putin live tweeting.

 8. nebuloasa said,

  20 martie 2011 @ 2:02 am

  Pentru Timisoara ma bag io, negresit. Mi-ar fi placut sa fiu asa, un blogger oficial la toate cursurile tale, sa recuperez ce-am pierdut, ca si asa toata lumea imi zice sa merg. Dar vestul e departe rau 😀

 9. Elena said,

  21 martie 2011 @ 7:57 pm

  Initial am incercat sa-i conving pe altii sa participe, dar vreau si eu sa particip! Sunt sigura ca ma voi descurca sa fac live blogging in cele doua zile de curs. Si stiu multi oameni care ar vrea sa urmareasca asta pe blogul meu.

  Pentru acordarea invitatiei eu propun sa faci un concurs cu Like-uri pe Facebook! Glumesc, hai sa incercam din nou: Invita-i pe cei care vor sa participe la curs sa scrie un articol pe blog/ un Note pe Facebook (in caz ca n-au blog) despre cum cred ei ca se face segmentarea in publicitatea online/ care sunt segmentele de consumatori online. Castigatorul il voi alege eu, in baza articolului scris. 🙂

  Ce zici?

 10. Alina Constantinescu said,

  25 martie 2011 @ 1:34 am

  Titus Capilnean: el face live-blogging la greu! Uite o dovada recenta: http://www.titusblog.net/2011/02/digital-marketing-forum-2011-live-blogging/

 11. Titus said,

  25 martie 2011 @ 4:46 pm

  Am aflat de pe Twitter ca am fost propus pe aici 🙂 Merci, Alina!

  Propunerea mea de mecanism de concurs este sa scriu eu un articol pe blogul meu despre cursul de publicitate online -ce, cand, cum, unde, de ce, iar cine vrea sa castige invitatia trebuie sa imi promoveze blogul cu un link personalizat(tracking prin Google Analytics). Inscrierea se va face prin comentarii, iar eu le voi trimite linkurile personalizate ceva de genul: titusblog.net/2011/03/xx/nume articol&utm_source=nume concurent.

  Cel care aduce cel mai mult trafic relevant(bounce mic, avg time on site mare, pageviews de minim 2) castiga 🙂

 12. Oana said,

  25 martie 2011 @ 9:58 pm

  Pentru oraşul Iaşi pot ajuta şi eu cu mare drag. 😀
  Mă interesează în mod direct să particip la cursul de publicitate online, dar mai ales mă bucur mult că e şi Iaşul în vizor pentru o asemenea iniţiativă. 🙂

 13. Ligia Adam said,

  26 martie 2011 @ 12:36 pm

  Pai Oana Filip pentru Iasi, musai. Nebuloasa pentru Timisoara si restul favoritilor mentionati 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu