Nu am putut sa ma abtin
Stiu, in ultimii ani am scris foarte mult despre mancare, asa ca incepand de la inceputul lui 2012 am inceput sa mai raresc postarile despre gastronomie, mai ales ca in ultima perioada am dat jos niste gantere de pe mine. Numai ca azi la The Harbour am avut o „revelatie cu aluat”, cum nu am mai avut din 2004 de la niste sarmale aduse in oala de lut cu capac de aluat la cuptor pe undeva prin Bucovina.
Pentru amatorii de ciorba in pita, va spun ca la The Harbour este si tocanita in pita. De fapt este o tocanita in aluat, trasa la cuptor. Tocanita este facuta cu carne de berbecut si vita dar si cu multe legume, asa ca e tot ce iti poti dori de la viata dupa un bors de gasca dolofana (de care am mai povestit) . Arata cam asa (imi cer scuze pentru calitatea pozei, nu am avut monstruletii deselerei la mine):
Va doresc sa fi mancat deja sau sa ma injurati cu blandete, in fond puteti merge acolo oricand daca v-am inspirat sau dimpotriva, v-am facut sa vi se zbata o vena pantagruelica. Legatura in studio.
dragos said,
13 iunie 2012 @ 5:18 pm
acesta este un advertorial(?) =))
Doru Panaitescu said,
13 iunie 2012 @ 5:28 pm
Acesta nu este un advertorial =))