Rapirea din birou: Astazi incepe marele test drive cu noul BMW X1

Proaspat aduse in Romania, cele doua automobile BMW asteapta sa le comandti la scara. Pentru aceasta trebuie numai sa intrati nitel sa va jucati cu aplicatia lor de Facebook. Restul vine de la sine, trebuie doar sa va inscrieti.

Cele doua automobile BMW X1, unul argintiu si unul albastru (midnight blue este nuanta exacta), circula deja in Bucuresti ai asteapta programarile voastre pentru testdrive. Le chemati la birou, vin la birou. Le chemati acasa, vin acasa.

In acelasi timp este o ocazie buna pentru voi sa luati pulsul coclaurilor romanesti, pe care o masina germana de ultima generatie ca poate duce la fel de bine si iarna, nu numai vara. In acest sens, asa cum ati mai citit la mine, doi din participantii activi la aceasta campanie initiata de BMW Romania vor merge alaturi de mine intr-o escapada de iarna in podisul Mehedinti, unde sper sa prindem ceva nori sau zapada pentru ca distractia sa fie cat mai strasnica.

Din program enumar: mers intr-o pestera cu perle de caverna, tir cu arcul, curs de noduri, aprins focul fara chibrit si altele din aceeasi categorie. Cazarea va fi decenta, la Hotel Continental in Severin, ca sa nu fie socul prea mare. Stiti si voi bancul ala: cum salvezi de la moarte un bucurestean caruia i s-a facut rau in Bucegi de la aerul prea curat? Il pui cu gura la o teava de esapament si isi revine.

Traseul e facut, materialele sunt pregatite, mai am nevoie de doi ortaci. Deci, cine se baga?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu