Rapirea din birou continua: toamna asta am de rapit bloggeri urbani

Probabil stiti ca de ceva vreme rapesc corporatisti din zona lor de confort. Si nu numai corporatisti. Programul de aventura “Rapirea din birou” (am povestit despre el inca de acum doi ani intr-un interviu) a avut pana acum mai multe tinte pe post de victime: un director de logistica de la Xerox Romania, un director general de la o companie de farmaceutice (din pacat enu pot sa-i dezvalui identitatea), un tanar care a implinit 18 ani si a fost rapit chiar de ziua lui din fata institutiei de invatamant unde lucra si asa mai departe. Iata ca vine si randul bloggerilor sa fie rapiti, si nu vorbesc de bloggeri in general, ci de bloggeri “urbani”.

10623392_10153246924412178_4645896434103394048_o

Cristian Vasile aka Igu este un fotograf specializat in peisaj urban, dar mai ales un mare optimist. Atat de optimist incat coordoneza proiectul Bucuresti Optimist.

Radu Dumitru aka NWRadu este probabil la fel de mancacios ca si mine :). Ia la rand tot ce inseamna restaurant, cantina, fastfood; nu stiu daca stie de ceaunul cu fasole din Matache dar ma astept sa il stie.

Ariel Constantinoff aka Arielu este imptimit al țoaclelor. Adica bicicleste, ba isi castiga si painea din asta, avand o afacere adiacenta pasiunii sale: curierat rapid pe doua roti (in Bucuresti, cred).

Alin Pandaru aka Pandutu este devorator de concerte. Ca si ceilalti enumerati mai sus, locul sau de joaca este metropola. Adica locul ala cu asfalt in care traieste aproape jumatate din populatia Romaniei.

Acum, ce credeti voi ca au in comun oamenii astia patru? Nimic altceva decat ca petrec mult prea mult timp in oras, in umila mea opinie. Iata insa ca asa apare si ocazia de a-i scoate din zona lor de confort.

KFC Romania lanseaza campania #pebune. Cu pui pe bune, povesti pe bune, eroi urbani pe bune.

Ce ai de facut? Intri pe pagina campaniei, votezi pe unul din cei patru bloggeri urbani si poti castiga alaturi de bloggerul pe care l-ai votat o escapada la ceva distanta de asfalt. Din program: nitel offroad, nitica fotografie de fauna, nitica tehnica de supravietuire. Eu sef de trib alaturi de tine si bloggerul tau urban preferat.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu