Dublă degustare de miere la Cluj (plus București și Predeal în decembrie)

Cum vă povesteam și la final de octombrie, sezonul rece înseamnă pentru mine mai multe sesiuni de degustare de miere. Dacă până anul acesta degustările se întâmplau doar în București sau în cadrul unor evenimente private, din această toamnă intenționez să acopăr mai multe orașe cu această experiență senzorială deosebită pentru iubitorii de gourmet.

Primul oraș cu care sparg gheața este Cluj-Napoca, un oraș vibrant și cosmopolit (grație miilor de specialisti în IT veniți din toate colțurile țării care au contribuit atât la scăderea mediei de vârstă dar și la creșterea veniturilor clujenilor).

Săptămâna aceasta vor avea loc două degustări: una joi după-amiază, la 17.00, în Negative Bar Grain Lab (link aici către evenimentul public postat pe Facebook). Cea de-a doua va avea loc sâmbătă dimineața, 9 decembrie, ora 09.30 în Făget, la resturant-pensiune Roata (link aici către evenimentul public postat pe Facebook).

Acum negociez cu cei de la Winewithme.ro o altă degustare în București, pentru că mai am cereri de la prieteni care locuiesc în satul cu miniștri (București, pentru nedumeriți), cel mai probabil undeva între datele 18 si 20 decembrie (o să revin chiar aici cu detalii) – evenimentul va fi miercuri, 20 decembrie, la WineWithMe (link la Facebook event). Până atunci, dacă sunteți duminică dimineața, pe 17 decembrie la 10.00, în Brașov sau pe Valea Prahovei, la munte, mai fac o degustare cu 30 de varietăți de miere la Predeal. Evenimentul se va ține în salonul vilei Evergreen din Predeal.

Începând cu ianuarie 2024 vor mai fi degustări și în alte orașe din țară, calendarul urmând să fie definitivat în curând, dar pe lista scurtă vor fi:

– Timișoara
– Cluj (revenire, că mi-a plăcut!)
– Iași
– Constanța etc

Dacă sunt doritori din alte orașe mari, îi rog să-mi scrie aici sau să mă contacteze personal, iar pentru evenimente private (minim 20 de participanți) mă pot deplasa oriunde în țară sau chiar în țările vecine (trebuie acopperite doar cheltuielile de transport auto și o noapte de cazare pentru distanțe mai mari de 250km). De asemenea, mă puteți contacta în privat (la doru at marketeer punct ro) pentru degustări de ulei de măsline, de brânzeturi etc. Aceste degustări pot fi organizate ca evenimente de sine stătătoare sau incluse în cadrul unor evenimente mai mari ale companiei (târguri, conferințe, ședințe de vânzări, team-buildinguri, petreceri de 20/30 de ani de la absolvire etc).

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Trei gafe cu Gropărica de peste an și o degustare de miere + păpușa Rîmaru – Râdem și glumim, dar în incintă said,

    6 decembrie 2023 @ 10:51 pm

    […] sâmbătă, la restaurantul Roata din Făget, o o duc pe fetiță la degustare de miere, că vine Doru Panaitescu la Cluj să ne dea tot felul de soiuri de miere care mai de care mai fistichie și mai de albine, […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu